Over ons

Laser & Huidcomfort

Wij beschouwen de huid als de spiegel van onze ziel. Uw innerlijk welzijn wordt weerspiegeld in uw fysieke uitstraling. Een stralende, gladde en frisse huid geeft u zelfvertrouwen en een leven vol passie. Een mooie en gezonde huid is helaas niet voor iedereen vanzelfsprekend. Overbeharing, pigmentvlekken, spataderen en rimpels zijn maar enkele voorbeelden van mogelijke imperfecties. Als deze imperfecties zich op een goed zichtbare plaats bevinden – bijvoorbeeld in het gezicht of op de handen – dan tasten ze vaak het zelfvertrouwen aan.

Aanpakken

Laser & Huidcomfort helpt u graag bij het aanpakken van deze problemen. Al meer dan 30 jaar is er in de medische wereld succesvol gebruik gemaakt van lasers.Laser & Huidcomfort maakt gebruik van de meest complete quanta systeem van de Alexandrite Laser. Wij hebben bewust voor dit type Alexandrite Laser gekozen. Deze laser maakt namelijk gebruik van twee verschillende lasertechnieken: Alexandrite en Nd:YAG. Hierdoor kan deze laser de verschillende soorten behandelingen perfect kan uitvoeren.

Laser

De laser kan gebruikt worden om definitief verlost te worden van ongewenste haargroei en overbeharing. Daarnaast wordt er steeds vaker gebruik gemaakt van laserbehandelingen om huidproblemen zoals rimpels, pigmentvlekken en spataderen te behandelen. De door ons gehanteerde laser is veilig, doeltreffend, effectief, vrijwel pijnloos, snel, hygiënisch, accuraat; kortom, de laser pakt problemen op een comfortabele en efficiënte manier aan.

Specialisten

Onze behandelaars zijn specialisten, die hun kennis op peil houden door permanente bijscholing en training. Wilt u graag meer te weten komen over onze laserbehandelingen? Maak dan een vrijblijvende afspraak. Dan bekijken we samen met u de mogelijkheden en kunnen we u een zo volledig mogelijk beeld geven van de behandeling.